Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙ­ΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΑΡΤΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Έτσι, η GENESYS από το 1999 εξοπλίζει και οργανώνει επιχειρήσεις και ιδιώτες, με την τεχνολογική εμπειρία της να επεκτείνεται διαρκώς στους εξής τομείς:

  • Υπολογιστές PC και δίκτυα Η/Υ: Σχεδιασμός, κατασκευές, πωλήσεις, αναβαθμίσεις.
  • Υπολογιστές PC και δίκτυα Η/Υ: Υπηρεσίες και συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης, επισκευής και συντήρησης.
  • Πώληση και υποστήριξη των HP PROLIANT Servers, καθώς και κατασκευή και υποστήριξη εξατομικευμένων Server. Εξουσιοδοτημένη μεταπώληση των Cisco routers. Μεταπώληση και υποστήριξη όλων εκδόσεων των MS WINDOWS SERVER, των FEDORA LINUX SERVER καθώς και των λοιπών Server λειτουργικών. Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη δικτύων Η/Υ, Linux, Android. Κατασκευές ασύρματων και ενσύρματων δικτύων Η/Υ με όλα τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα. Πωλήσεις και service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών APPLE MAC, iPad, φορητών Η/Υ και tablet PC.
  • Επίσης κατασκευές και συντηρήσεις δικτύων με APPLE MAC και APPLE MAC OSX.

Κατασκευές και ενοποιήσεις δικτύων Η/Υ και Servers, με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, καθώς και αντίστοιχη τεχνική υποστήριξη σε software και σε hardware. Σχεδιασμός, κατασκευή και συντήρηση ιντερνέτ καφέ και intranet δικτύων. Εξουσιοδοτημένη μεταπώληση και υποστήριξη των MS WINDOWS, MS OFFICE και MS PROJECT, σε όλες τους τις διανομές και εκδόσεις.

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των προϊόντων της εταιρείας παραγωγής λογισμικού τεχνολογίας E.R.P. UNISOFT, και της EPSILON NET. Απομακρυσμένη υποστήριξη πελατών.

 Πολλαπλή εργασιακή εμπειρία με εργαλεία διαχείρισης υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, ιδρύματα και δημόσιες υπηρεσίες.

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους.

Τεχνική Εξυπηρέτηση πελατών με προβλήματα και στο υλικό και στο λογισμικό, σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών συσκευών όπως δρομολογητές (router), videorecorder, καταγραφικά καμερών, μικρό-ελεγκτές (όπως micro controller 6502 ή και νεοτέρας γενιάς).

Εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη λογισμικού AUTOCAD της Autodesk, καθώς και λοιπών συναφών προϊόντων.

Πώληση και τεχνική υποστήριξη όλων των περιφερειακών Η/Υ, όπως οθόνες, εκτυπωτές, plotters, πολυμηχανήματα, UPS, συσκευές FAX, κτλ. Πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση τηλεπικοινωνιακών συσκευών όπως τηλέφωνα IP και τηλεφωνικά κέντρα.

Εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση κεραιών τηλεοράσεων και δορυφορικών πιάτων, σε ατομικές και κεντρικές εγκαταστάσεις πολυκατοικιών, ξενοδοχείων καθώς και άλλες κτιριακές δομές.