Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης GENESYS έδρευαν στο Εμπορικό και Επιχειρηματικό Κέντρο EUROTECH, στο Δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κτήριο διαθέτει καθαρά και για βιομηχανική χρήση, υπόγειους και υπέργειους χώρους και διαδρόμους για μεταφορά εμπορευμάτων με Περονοφόρα Ανυψωτικά μηχανήματα Clark. Διαθέτει μεγάλα και σύγχρονα βιομηχανικά ασανσέρ για μεταφορά εμπορευμάτων και προσωπικού.

Η GENESYS τώρα έχει μεταφερθεί, εντός του ιδίου Δήμου της Θέρμης, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητους χώρους. Απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το (υπό κατασκευή) Διεθνές Τεχνολογικό Πάρκο 4ης γενιάς “Thess INTEC”  στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Το Διεθνές Τεχνολογικό Πάρκο 4ης γενιάς “Thess INTEC”  δημιουργείται σε έκταση 760 στρεμμάτων, δίπλα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 100 επιχειρήσεις και ιδρύματα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να έλθουν να εγκατασταθούν στο πάρκο αυτό, ενώ μαζί με τα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα έχουν σχηματίσει 6 mega projects ανά τομέα τεχνολογίας, μεταξύ άλλων σε νανοτεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, ενέργεια, logistics.

Η Genesys εκτός από την εγκατάσταση στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, συνεργάζεται και με ερευνητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.